6 skøre idéer til dit møde

 

Mens jeg sad og arbejdede på mit nye oneman-show: Selvtillid, så jeg på Facebook en artikel med overskriften: “Six crazy ideas to bring laughter into your meetings”. Og selvfølgelig klikkede jeg.
(Ligesom du kan klikke og købe billet til mit show 😉 )

 

Stor var min skuffelse naturligvis da jeg læste at det ikke – overhovedet – var six “crazy” ideas, men snarere seks helt kedelige og oplagte idéer i kategorien: “start med en joke”, “hyr en komiker” og “vis en sjov video”.

Tillad mig at have den holdning at hvis det at vise en sjov video ligefrem falder i “crazy”-kategorien, så skal du måske overveje at melde dig ud af de Konservative og i øvrigt beslutte om du faktisk gider være revisor resten af dit liv.

Jeg var så skuffet at jeg besluttede at lave en rigtig liste. Med seks (rigtigt) skøre idéer til at få grin frem og generelt spice dit møde lidt op.

1. Sæt ild til folk

Byd folk velkommen i døren ved at hælde tændvæske ud over deres tøj og antænde dem. Det kræver lidt snilde at få det gjort så man holder overraskelsesmomentet, men øvelse gør mester.

Det vil både være til stor morskab for de gæster der er ankommet, at se den nyankomne febrilsk prøve at slukke sine bukser med møde-vand, og samtidig er ild en god ice-breaker, da alle nu har noget at snakke om, og evt. erfaringsudveksle bedste sluknings-metoder.

2. Lad en los være referent

Let’s face it. Ingen gider alligevel være referent. Ingen læser alligevel referat. Hvis en los (eller i en snæver vending et stort kattedyr) skriver referatet vil ingen turde brokke sig, og det vil bringe et smil frem når lossen tredje gang er nødt til at spørge om der ét eller to n’er i “synergi” – som er jeres leders yndlings-buzzword lige nu.

3. Kald alle for “champ”

Insister på at kalde alle for champ (alternativt “mester”) og forlang selv at blive tiltalt “king” eller “Big C”. Indfør sanktioner for dem der bryder reglen. Til at starte med vil det frembringe ironisk grin, men det er kun til den første får revet sine negle ud, for at glemme at kalde chefen “Big Master Sheriff”

4. Kaffe brygget på urin

I en 14 dages periode op til mødet indsamler du (via et falsk toilet) dine medarbejderes urin. Brug det når du brygger kaffen. Forestil dig hvor meget de vil grine, når du afslører, at de har drukket deres eget pis.
Senere kan du servere træstammer, og se dem lade være med at tage en eneste.

5. Byt tøj

Sæt et ægge-ur til at ringe hvert minut. Hver gang uret ringer, skal alle medarbejdere smide alt deres tøj i en bunke og tage nyt på. Bare vent til de grin der kommer. Intet er sjovere end en mand i dametøj.

Bonus: Udskift halvdelen af medarbejderne med hjemløse. Derved får du både gjort en hjemløs glad for nyt tøj OG set Bjarne med en rævehale.

6. Server frugt

I stedet for kage serverer du frugt og rugsnacks. Det er, med længder, det mest sindssyge du kan gøre til et møde.

Dine medarbejdere vil grine to gange. Både når de tror det er en joke, at der ikke er kage. Og når de med glæde og had i øjnene stikker dig ihjel med tørre, hårde og uspiselige sunde snacks.

 

På den måde behøver et møde faktisk slet ikke mangle sindssyge input.
Held og lykke med de nye tiltag.
Hvis alt slår fejl, kan I som fælles-aktivitet med våde viskestykker og håndklæder med håndsæber, gennemtæve den person, der foreslog om I ikke skulle prøve lidt “crazy ideas to bring laughter” til jeres møde.

Husk at til maj og juni kan du se mit nye oneman-show: Selvtillid.
Billetter koster 130 kr og der er stadig flere tilbage.