Nu blev det juli.
Det er efterhånden et stykke tid siden det var marts og jeg tog rundt med Næste(n)kærlig. Det var fedt. Og et show som jeg selv synes blev bedre end Kristen i Krise. Det er rart det går den retning.
Nu er showet til salg. Man kan både købe det på DVD og download.

Og hvad skal der så ske?
Efter to måneder burde jeg have fundet ud af det. Langsomt begynder nye projekter at tage form og fylde mere og mere. – “Fortæl, fortæl, Jakob!” hører jeg dig sige.

LilleTorsdag

Jeg laver et show med Heino! Bum. Det skal ingen hemmelighed være at jeg er vild med Heino og at arbejde sammen med ham. Hans stand-up er unikt og han kan ting som ingen anden dansk komiker kan. Derfor er det sådan en fornøjelse at lave projekter med ham.
I Heino & Jakobs oneman-show havde vi en feature hvor vi læste Læsernes Egne Råd fra Familie Journalen op. Det har vi også gjort i vores podcast Vikartimen. Og til preview-showet gjorde vi det for et fyldt Bremen Teater. Det var sjovt. Så sjovt at vi tænkte vi ville gøre det et helt show. Projektet hedder LilleTorsdag og vi laver det første gang d. 4. september i KBH. Til december tager vi på tour med det.

Derudover har jeg masser af andet i støbeskeen. Blandt andet min ugentlige oplysnings-serie: Jakoblysning og et show til foråret 2017 som jeg laver med min bror. Og til festivalen laver jeg en rundvisning med Tine Marie på Statens Museum for Kunst. Det bliver sjovt, er mit klare bud.

 

Som noget nyt har jeg også lavet en nyhedsmail. Som vel bare er en mail hvor jeg – ret sjældent, forestiller jeg mig – vil skrive og fortælle dig om ting. Du kan skrive dig op her

Ja tak, skriv mig op til at få mail